Video prilozi

Ahilove pete evolucije

15. svibnja 2015.

https://vimeo.com/121894533

 

15 doktora prirodnih znanosti iznose najsuvremenije činjenice prirodnih znanosti koje upućuju na zaključak da evolucija nije moguća. Svi dokazi koje vidimo možemo samo tumačiti kroz svoje "leće" pogleda na svijet. Mnoge stvari za koje su ljudi mislili da su nepobjedive, pokazale su se netočnim, kao ideja da se sunce i planeti vrte oko zemlje. Otuda dolazi povezanost s Ahilejom. Priča govori da je izgledao nepobjediv, ali imao je jednu točku koja ga je dovela do poraza. Evolucija ima svojih točaka i "peta". U ovom dokumentarcu govori se o ovim:
1. Prirodni odabir
2. Genetika
3. Podrijetlo života
4. Fosilni zapis
5. Geološki zapis
6. Radiometrijsko datiranje
7. Kozmologija
8. Etičke implikacije

18. rujna 2014.

 

Hrvatska inačica filma The Creation: The Earth is a Witness
http://vimeo.com/78072521

Narator: Ivan Kojundžić

Poledajte video "Stvaranje: Zemlja je svjedok" koji vas dan po dan vodi kroz biblijski tjedan stvaranja. Adventistički redatelj Henry Stober proveo četiri godine snimajući film diljem svijeta.

3. listopada 2008.

 

100 godina djelovanja Kršćanske adventističke crkve u Republici Hrvatskoj.

Pogledajte kratki pregled povijesti djelovanja Kršćanske adventističke crkve u Republici Hrovatskoj.

19. rujna 2011.

 

Snimka TV prijenosa bogoslužja Kršćanske adventističke crkve iz Maruševca.

Kršćansko bogoslužje je usmjereno na slavljenje Boga kroz pjesmu, solidarnost i molitvu. U središtu je propovijed utemeljena na tekstu Svetog Pisma, Riječi Božje, koja se primjenjuje na svakodnevni i praktičan život.

7. veljače 2012.

Projekt "Velika nada" ima za cilj donijeti nadu u svaki dom, te predstaviti Božju ljubav i konačnu pobjedu u borbi između dobra i zla (Otk 18,1).

Please reload