Savjetovanje - duhovna pomoć

Seminar za brak

Kvalitene veze i sretne obitelji ne nastaju slučajno. Unjih treba svjesno uložiti sebe i aktivno raditi na izgradnji. Kod nas se možete uključiti sa svojim partnerom u različite seminare ili osobno savjetovanje po pitanju braka i obitelji. Galerija slika sa seminara kji je održan 12.12.2015., u Rijeci.

 

Više informacija i prijave na telefon 098/1881 979 ili e-mail pastora.

Priprema za brak

PREPARE ENRICH je međunarodni i znastveno evaluiran program za primremu i jačanje braka. Do sada ga je prošlo više od 3 milijuna parova diljem svijeta. Više o ovoj mogućnosti saznajte preko poveznice

http://www.prepare-enrich.eu/hr/

ili na gornji e-mail i telefon. U Hrvatskoj vam na raspolaganju stoji više od 10 autoriziranih voditelja za ovaj program.

Duhovna pomoć

Osjećate li da sami ne možete dalje, možete zatražiti duhovnu pomoć. Potporu u izlasku iz krize u vidu terapijskog razgovora i molitve možete zatražiti na bilo koji kontakt ove internetske stranice.

Bračne krize

Ukoliko želite izgrađivati svoju bračnu vezu možete se prijaviti na seminar za bračne parove namijenjen produbljivanju odnosa njegovanju i podizanju kvalitete bračne veze.

Biblijsko-terapijsko savjetovanje i duhovnu pomoć u bračnim konfliktima i krizama razvoda u obliku osobnog razgovora možete zatražiti od iskusnih pastora i savjetnika.

 

Više informacija i prijave na telefon 098/1881 979 ili e-mail pastora.