TKO SMO

Kršćanska smo zajednica vjernika koja želi njegovati autentičnu duhovnost kakva proizlazi iz Svetog pisma. Naša je kršćanska zajednica dio veće mreže od preko 70.000 lokalnih zajednica Kršćanske adventističke crkve u preko 200 zemalja. U Rijeci djelujemo blizu 100 godina.

 

NAŠA MISIJA

Misija naše kršćanske zajednice je pomoći ljudima da stupe u osobni odnos sa Bogom, koji nam se otkriva u Svetom pismu, daje nam perspektivu budućnosti, svojom dobrotom i milošću transformira naše živote te nas usmjerava izgradnji zdravijih obitelji i boljeg društva.

ŠTO VJERUJEMO

Vjerujemo da je Sveto Pismo jedini izvor vjere i kriterij kršćanskog života. U njemu spoznajemo da je savršeni svijet stvoren Božjom riječju. U svojoj slobodi čovjek se odlučio na pobunu i odvajanje od Boga, izvora života i svega dobroga. Grijeh, destrukcija, prolaznost i smrt i opća entropija su posljedica. 

Međutim, u Isusu Kristu Bog se ponovno približio čovjeku, osigurao mu oprost, promjenu života, pobjedu nad zlom i konačno, dao je obećanje da će Krist uskoro opet doći i obnoviti čitav svijet.

Kroz Bibliju nam Bog progovara i vraća smisao postojanja, optimizam za budućnost i osposobljava nas za odnose ljubavi i međusobnog uvažavanja. 

Više o našim vjerovanjima možete saznati ovdje.

MJESTA BOGOSLUŽJA

Rijeka, Gajeva 5, u 9.30

 

Rijeka, Udruga Više od života, Jelačićev trg 1/drugi kat, u 10.00 sati

 

Delnice, Radićeva 21, u 9:30

 

Dramalj, Milovana Muževića 11, u 9:30