top of page

Novosti

15. ruj 2021.

Novi Pastori

U subotu 10.09.2021. predsjednik Kršćanske adventističke crkve u Hrvatskoj, pastor Slobodan B.Marčeta, predstavio je riječkoj crkvi mladi pračni par pastora Dorotheu i Joaoa Relić Macedo. Oboje su završili svoje teološko obrazovanje u Newbold Collegeu u Engleskoj i puni energije otpočinju svoju službu vjernicima i građanima grada Rijeke.

Novi Pastori

15. ruj 2021.

HTV prenosi adventističko bogoslužje

U subotu 23.10.2021. Hrtvatska televizija će uživo prenositi bogoslužje Krščanske adventističke crkve u Rijeci. Bit će to prilika da javnost upozna bogoslužje u čijem je središtu susret s Bogom i ljudima kroz pjesmu, biblijsku propovijed i zajedništvo. Posljednji prijenos bogoslužja adventističke crkve prenošeno je 2011. godine na drugom programu Hrvatske televizije.

HTV prenosi adventističko bogoslužje

15. ruj 2021.

Krštenje u najmanjem gradu na svijetu

Pola se gada okupilo vidjeti biblijsko krštenje koje se održalo u bazenu vile nadomak Huma, najmanjeg grada na svijetu. Inače, ovo istarsko mjesto broji čitavih 30 složnih stanovnika. Svoju vjeru u Isusa Krista je uronjavanjem u vodu javno obznanio Bruno, stanovnik Huma, dobri poznavatelj ljekovitog bilja.

Krštenje u najmanjem gradu na svijetu
bottom of page